Hvilke trappetrin skal din næste trappe have?

Hos Sundby Trapper A/S har vi mange typer af trappetrin og forskellige eksempler på trinforkanter i både træ og glas, så vi har mulighed for at fremstille den trappe med de trin, du ønsker. Flere af vores indendørs trin er lydisoleret, og de kan eventuelt have en rustfri forkantliste. Vores eksperter sørger for, at trappen har de rette højde og dybde forhold, samt at trappetrinene har de rette mål.

Igennem en god kommunikation med kunden sikrer vi, at vi i fællesskab finder frem til en optimal løsning, der opfylder kundens ønsker og behov. Det er vigtigt for os, at du får et godt slutresultat, som du er glad for. Efter monteringen står vores teknikere altid klar til at besvare dine spørgsmål og komme med rådgivning, hvis du har behov for dette.

Ring hvis du har brug for hjælp

Sundby Trapper A/S står altid klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp. Du kan kontakte os på telefon +45 97 74 62 77, hvis du har spørgsmål, eller gerne vil have et uforpligtende tilbud. Vi er behjælpelige i både store og små projekter, og tager gerne imod specielle ordreproduktioner. Ud over Sundby og København har vi også hjulpet mange kunder i Oslo.

Udover trappetrin tilbyder vi også altaner, vindeltrapper, spindeltrapper, glasværn og meget mere.

Indvendige trapper

Hos Sundby Trapper har vi alle løsninger inden for indvendige trapper.

Udvendige trapper

Vi er specialister inden for alle typer udendørs trapper, spindel- og vindeltrapper

Altaner

Hos Sundby Trapper A/S har vi over 50 års erfaring med produktion af altaner.