Glasgelænder - det nye sort

Overvejer du at skifte dit eksisterende gelænder eller har du brug for en helt ny trappe, hvor det kunne pynte med et tilhørende glasgelænder, kan vi hos Sundby Trapper rådgive dig bedst muligt. Vores mange års erfaring giver os et godt indblik i branchen, den nødvendige viden og kendskab til de nyeste tendenser på markedet.

I stedet for et gelænder i træ eller stål, som de fleste kender, kan vi tilbyde et glasgelænder, hvor der er fokus på det æstetiske. Selve trappekonstruktionen vil få et mere stilrent udseende og virke lettere, hvis gelænder og værn er udformet i glas. Dette kan specielt være velegnet til mørke eller mindre rum, da pladsen ellers hurtigt kan virke for træng.

 

Kun glasgelændere af højeste kvalitet

Vi er en dansk virksomhed, som er beliggende på Mors i Nordjylland. Vi producerer og leverer udelukkende kvalitetsprodukter og er certificerede iht. EN 1090-1 til at CE mærke.

Vi er desuden medlem af Dansk Trappefabrikant Forening, der har startet Dansk Trappe Kontrol, hvor formålet er at styrke kvaliteten i den danske trappeproduktion. Dette giver en større sikkerhed til de kunder, som køber produkter fra Sundby Trapper. 

 

Kontakt os og lad os hjælpe dig

Har du lyst til at høre mere omkring vores glasgelændere eller øvrige produkter, kan du ringe til os på telefon +45 97 74 62 77. Vores kunder befinder sig i hele Norden, heriblandt byer som København og Oslo.