Indendørs spindeltrappe i København og resten af Danmark 

Hos Sundby Trapper A/S har vi mange års erfaring med at fremstille trapper. Hvis du har begrænset plads, kan det være en ide at få en spindeltrappe, da de oftest anses for at være pladsbesparende.

Vi har den nødvendige erfaring til at fremstille spindeltrapper, og vi ved derfor hvilken trapperadius, stigning af trinhøjde, trappeudformningen, gelænderbelastning samt meget mere trappen skal indeholde.

Vi rådgiver dig hele vejen igennem, så du får den helt rette trappe. Det er vores ambition at levere løsninger, som opfylder dine ønsker.

Vi leverer både udvendige og indvendige spindeltrapper

Hos Sundby Trapper A/S laver vi både udvendige og indvendige spindeltrapper. Trapperne udvikles i holdbart materiale, så trappen kan bestå i mange år frem. Hvis du har behov for en udvendig trappe, kan vi fremstille den med et eventuelt børnesikkert gelænder, skridsikkert trin eller en klimaskærm. Til de indvendige spindeltrapper, er udvalget af materialet lidt større, så du kan få den trappe, du ønsker.

Hvis du overvejer at anskaffe dig en spindeltrappe, kan du ringe til os på telefon +45 97 74 62 77 og få et uforpligtende tilbud. Med flest kunder fra København og Oslo leverer vi trapper til kunder i hele norden og Færøerne, til fordelagtige priser.

Udover vindeltrapper tilbyder vi også glastrapper, altaner, vindeltrapper, glasværn og meget mere.

Indvendige trapper

Hos Sundby Trapper har vi alle løsninger inden for indvendige trapper.

Udvendige trapper

Vi er specialister inden for alle typer udendørs trapper, spindel- og vindeltrapper

Altaner

Hos Sundby Trapper A/S har vi over 50 års erfaring med produktion af altaner.