Glastrapper i moderne og unikt design

Hos Sundby Trapper har vi alle løsninger inden for trapper. Om du er på udkig efter glastrapper, ståltrapper eller spindeltrapper, kan vi hjælpe dig med opgaven.

Vi har mere end 50 års erfaring inden for produktion og montering af trapper og laver desuden specialopgaver, så den enkelte kunde får den ønskede trappe, som passer nøjagtigt til rummets muligheder og kundens krav.

Glastrapper – en eksklusiv løsning

Vi oplever en stor efterspørgsel på glastrapper, da det bruges oftere i nyere byggerier. Det giver et eksklusivt og stilrent udtryk, som mange efterspørger til deres nye bolig eller erhvervsejendom. Der findes forskellige kombinationsmuligheder med glas – både stål, træ og aluminium fungerer godt med materialet.

Kundeopgaver i hele Norden

Vi er vant til at hjælpe vores kunder, så du får den ønskede trappe. Vi ved, at det kan være en stor beslutning at vælge det helt rigtige, og derfor giver vi dig en kyndig rådgivning i de forskellige valg, så du får de bedste forudsætninger og bliver yderst tilfreds med resultatet.  

Vores kunder er både private og erhvervskunder, der befinder sig i hele Norden. Vores primære kunder er placeret i København og Oslo, men hjælper naturligvis også hvis trappeopgaven er et helt tredje sted.

Du kan ringe til os på telefon +45 97 74 62 77 eller gå til vores kontaktside.

Indvendige trapper

Hos Sundby Trapper har vi alle løsninger inden for indvendige trapper.

Udvendige trapper

Vi er specialister inden for alle typer udendørs trapper, spindel- og vindeltrapper

Altaner

Hos Sundby Trapper A/S har vi over 50 års erfaring med produktion af altaner.