Søger du det rette glasværn?

Et glasværn kan være en flot løsning ved både trapper, altaner og terrasser. Dette vil højne sikkerheden og dermed gøre din bolig eller virksomhed et tryggere sted at opholde sig. Hos Sundby Trapper kan vi lave glasværn i forskellige glastyper, bl.a: 

  • Klart glas
  • Mat glas
  • Mønstret glas
  • Farvet glas
  • Glasværn i forskellige faconer

 

Få skræddersyet dit glasværn

Hos Sundby Trapper har vi uendelige muligheder. Du kan som kunde få en skræddersyet løsning, så glasværnet bliver som ønsket. Glasværnet kan eksempelvis leveres og monteres med en ramme i stål, træ eller lignende, som danner et unikt udseende til det eksisterende i rummet eller udenomsarealerne.

Om det skal være en hel trappe i glas, et glasværn eller andet, står vi hos Sundby Trapper klar til at rådgive dig omkring det bedste valg, til netop din bolig eller virksomhed.

Kontakt os i hele Norden

Vi har en stor kundegruppe i hele Norden, som vi producerer og monterer trapper til. Dette gælder uanset opgavens art og størrelse, hvor vi både kan levere standard produkter eller specialfremstillede løsninger. Om du er bosat i Oslo, Færøerne, København eller et andet sted i Norden, hjælper vi dig glædeligt.

Ring til os på telefon +45 97 74 62 77 og hør mere omkring vores løsninger eller gå til vores kontaktside.