Altaner med utallige muligheder

Hos Sundby Trapper A/S har vi over 50 års erfaring med produktion af altaner. Der er utallige muligheder for at kombinere glasgelændervanger, glasværn og belægninger.

Klik på billederne og se et udpluk af de mange muligheder:

Altaner i København, Oslo og Færøerne

Det er vigtigt for os, at kunden altid får de bedste løsninger samtidig med, at vi leverer altaner af høj kvalitet og til fordelagtige priser. Med mange kunder fra blandt andet Oslo og København oplever vi henvendelser fra hele Norden, og kan derfor også hjælpe dig med din nye altan uanset din geografiske placering.

Du bor muligvis i en lejlighed, hvor gårdhaven ikke er ret anvendelig, så er en altan en rigtig god investering. Vi laver, og opsætter også altaner, hvis du bor i en villa. Du vil måske gerne have udgang til en altan fra din 1. sal, eller måske har du en høj stueetagen, og derfor gerne vil have en terrasse i samme højde og med en eventuel trappe ned til haven. Vi kan hjælpe dig med dine ønsker, så du får den bedste løsning.

Ring og få et uforpligtende tilbud

Hos Sundby Trapper A/S sælger vi altaner, hvor du selv kan kombinere gelænder vanger og belægninger. Du har derfor utallige muligheder for selv at designe din altan. Vi bygger vores succes på tilfredse kunder fra hele norden, og der er derfor også vigtigt, at kunderne får den ønskede altan, også ned til mindste detalje.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 97 74 62 77 og få et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at levere en løsning, du kan benytte i mange år.

Indvendige trapper

Hos Sundby Trapper har vi alle løsninger inden for indvendige trapper.

Udvendige trapper

Vi er specialister inden for alle typer udendørs trapper, spindel- og vindeltrapper

Altaner

Hos Sundby Trapper A/S har vi over 50 års erfaring med produktion af altaner.